Apartament


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Veçori

2
Dhoma

1
Banjo

71m²
Sipërfaqja

71m²
Sipërfaqje Ndertese

8551
Zona Kadastrale

2,500,000
Leke

Vërtetim Hipotekor

Per Shitje

Përshkrimi

Prona ndodhet në qytetin e Kavajës,rreth 55 km në jug-perëndim të qytetit të Tiranës.Ndodhet në

hyrje të qytetit,rreth 1.5 km në veriperëndim të sheshit kryesor dhe xhamisë të qytetit.

Pasuria është e llojit "Apartament",ndodhet në zonën kadastrale ZK 8551,me sipërfaqe totale 71 m2,në katin e 1-rë.

Apartamenti përbëhet nga një kuzhinë,një dhomë gjumi,një banjo me një korridor të vogël të brendshëm dhe dy ballkone.

Harta

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu