Apartament


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Veçori

3
Dhoma

1
Banjo

75m²
Sipërfaqja

75m²
Sipërfaqje Ndertese

3878
Zona Kadastrale

1,250,000
Leke

Certifikatë pronësie

Rezervuar

Përshkrimi

Pasura e llojit "Apartament",me sipërfaqe 75 m2,ndodhet në zonën kadastrale ZK 3878.

Apartamenti përbëhet nga kuzhinë,2 dhoma gjumi dhe një tualet,ndodhet në katin e 2-të.

Prona ndodhet në afërsi të repartit Ushtarak Zall Herr,në distancë 6 km nga qëndra e Bashkisë Kamëz,

në distancë 14 km nga e Tiranës.

Harta

Zall Herr,Tiranë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu