Truall dhe Ndërtesë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Veçori

2
Dhoma

1
Banjo

100m²
Sipërfaqja

50m²
Sipërfaqje Trualli

50m²
Sipërfaqje Ndertese

8503
Zona Kadastrale

400,000
Leke

Vërtetim Hipotekor

Rezervuar

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga   600,000All  në  400,000All 

Prona Truall dhe Ndertese ndodhet ne lagjen "Donika Kastrioti" ne qytetin e Beratit.Prona ndodhet ne largesi rreth 500 m ne veri te Spitalit Rajonal te Beratit.Rrethimi i oborrit te perbashket nga i cili behet hyrja ne ndertese eshte realizuar me mur blloqe betoni.Shtepia banimit 1 kat eshte nje objekt egzistues me konstruksion me mure mbajtes prej tullash qeramike ose silikate.Ndertesa ka konstruksion me themele te vazhduar guri me lidhes llac-cimento, mure perimetrale dhe ndares prej tullash qe plota qeramike dhe mbulese me solete prej betoni te armuar.Tavanet jane te suvatuar dhe lyer me gelqere

Harta

Lgj. Donika Kastrioti, (500m ne veri te Spitalit te Beratit),Berat

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu