Apartament


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Veçori

2
Dhoma

32.5m²
Sipërfaqja

32.5m²
Sipërfaqje Ndertese

8522
Zona Kadastrale

550,000
Leke

Vërtetim Hipotekor

Shitur

Përshkrimi

Prona eshte nje apartament me siperfaqe, 32.5M2,  rreth 750m në jug të sheshit qëndror “Aqif Pasha”, Bashkisë, Prefekturës, Turizmit. Zona përreth është me shtëpi një dhe dy katëshe ekzistuese, por dhe të reja një dhe dy katëshe si dhe pallate 5-katësh ekzistues me ambjente tregtare dhe shërbimi në katet përdhe.Apartamenti, nga brenda përbëhet nga dy ambjente. Me pare përdorej si ambient magazinimi.Aksesi me makinë në pronë realizohet nga rruga nacionale/unaza jugore e qytetit, nëpërmjet një rruge hyrëse të pallatit që kalon në veri dhe perëndim të pallatit.Nga një inspektim sipërfaqësor duket se prona është e pajisur me të gjithë infrastrukturën e nevojshme, por jo në funksion.Prona sygjerohet te perdoret si ambjent tregtar bazuar ne siperfaqen e vogel dhe infrastrukturen e zones.

Harta

Lgj. Clirimi, Elbasan (750m në jug të sheshit qëndror “Aqif Pasha”)

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu