Apartament


 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13

Veçori

2
Dhoma

1
Banjo

56.66m²
Sipërfaqja

56.66m²
Sipërfaqje Ndertese

2291
Zona Kadastrale

2,500,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Apartamenti 305/137+2-3 ndodhet ne jugperendim te fshatit Kryemedhenj, ne zonen e quajtur “Plazhi i Golemit”. Ai eshte i vendosur rreth 4.4 km ne juglindje te kryqezimit te rrugeve Durres – Tirane dhe superstrades Durres – Kavaje (kryqezimi tek Plepat).Ndertesa ku ndodhet prona eshte pjese e nje kompleksi i cili eshte i  pozicionuar rreth  250 m larg nga bregu i detit.Zona përreth është një zonë me karakter turistik, e cila eshte zhvilluar me ritme te shpejta kryesisht vitet e fundit. Ndërtesat ne zone jane te grupuara në formë kompleksesh 4-5 dhe 6 kateshe. Në katet e para të tyre ka ambjente shërbimi. Keto ndertesa nderthuren me vilat 2-3 kateshe. Ndersa buze plazhit jane te vendosura kryesisht godinat e hoteleve, katet e para të të cilave janë organizuar me bare e restorante.Ndërtesa ku ndodhet prona, eshte pjese e nje komlpeksi rezidencial, te quajtur “Freskia”, te perbere nga ndertesa 5 kateshe, me arkitekture te njejte.Apartamenti 305/137+2-3 ndodhet ne katin e pare, i pozicionuar ne kendin jugperendimor te nderteses.Apartamenti ka sipërfaqe 56.66 M2.
 

Harta

Kompleksi Freskia, Kryemedhenj, Kavajë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu