Apartament


  • 1
  • 2

Veçori

2
Dhoma

1
Banjo

60m²
Sipërfaqja

60m²
Sipërfaqje Ndertese

2291
Zona Kadastrale

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Apartamenti 305/162+3-16 eshte pjese e nje kompleksi qe ndodhet ne jugperendim te fshatit Kryemedhenj, ne zonen e quajtur “Plazhi i Golemit”. Ai eshte i vendosur rreth 4.4 km ne juglindje te kryqezimit te rrugeve Durres – Tirane dhe superstrades Durres – Kavaje (kryqezimi tek Plepat).Ndertesa ku ndodhet prona eshte eshte e  pozicionuar rreth  250 m larg nga bregu i detit.Apartamenti ndodhet ne katin e katert teknik, i pozicionuar ne kendin verilindor te nderteses. Ndertesa ndodhet ne veri te kompleksit, ka formë drejtkendore ne plan dhe shtrirje sipas drejtimit lindje – perëndim. Apartamenti ka sipërfaqe 60 M2 dhe drejtim lindje – perëndim. Zona përreth është një zonë me karakter turistik, e cila eshte zhvilluar me ritme te shpejta kryesisht vitet e fundit. Ndërtesat ne zone jane te grupuara në formë kompleksesh 4-5 dhe 6 kateshe. Në katet e para të tyre ka ambjente shërbimi. Keto ndertesa nderthuren me vilat 2-3 kateshe.Ndersa buze plazhit jane te vendosura kryesisht godinat e hoteleve, katet e para të të cilave janë organizuar me bare e restorante.Ndërtesa ku ndodhet prona, eshte pjese e nje komlpeksi rezidencial, te quajtur “Freskia”, te perbere nga ndertesa 5 kateshe, me arkitekture te njejte.

Harta

Kompleksi Freskia, Kryemedhenj, Kavajë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu