Apartament ne Ishull Lezhe


  • 1

Veçori

1
Dhoma

1
Banjo

56.1m²
Sipërfaqja

56.1m²
Sipërfaqje Ndertese

1986
Zona Kadastrale

1,400,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Prona objekt vlerësimi me nr. pasurie 334/6+1-3 është me titull pronësie apartament dhe ka një sipërfaqe të
regjistruar prej 56.10 m².

Aktualisht prona ishte e kompozuar nga një dhomë, një tualet dhe një ballkon i orientuar nga lindja. Apartamenti pozicionohet në anën verilindore të objektit 3
katësh.

Harta

Ishull Lezhe

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu