Apartament


 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12

Veçori

2
Dhoma

1
Banjo

62.2m²
Sipërfaqja

62.2m²
Sipërfaqje Ndertese

8561
Zona Kadastrale

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Prona ndodhet ne katin e trete banim mbi nje kat njesi te nje objekti banimi dhe sherbimi me 4 kate, ne rrugen “Thodhor Kavalioti”, Korce.Fasadat e Nderteses, ne te cilen ndodhet prona jane te suvatuara dhe te lyera.Hyrja per ne Objekt behet me ane te kafazit te shkalleve e cila ndodhet ne anen perendimore te objektit. Kafazi i shkalleve paraqitet ne gjendje shume te mire mirembajtje Sheshpushimet jane te shtruara me pllaka mermeri, me parmak metalik. Sheshi para Objektit eshte i shtruar dhe i sistemuar si dhe i pajisur me te gjitha elementet urbanistik.Prona nga brenda perbehet nga nje korridor ne hyrje, nje dhome dite + aneks gatimi, nje dhome fjetje, nje nyje sanitare dhe nje ballkon.Dyshemeja eshte e shtruar e gjitha me pllaka gres, ndersa dhoma e fjetjes eshte e shtruara me parket laminat.Muret dhe tavani jane te suvatuar dhe te lyer. Tavani permban element dekorative gipsi.Dera e hyrjes ne prone eshte e sigurt ndersa dyert e brendshme jane tamburato druri.Dritaret jane vetrate dualumini te pajisura me grila.Prona eshte e pajisur me nje nyje sanitare e cila ndriciohet ne menyre artificiale. Ajo eshte e veshur dhe e shtruar me pllaka majolike.Nyja sanitare eshte e pajisura me elementet h/sanitar te nevojshem. Nyje sanitare eshte funksionale dhe e rikonstruktuar.Infrastruktura e zones ku ndodhet prona objekt rivleresimi eshte e mire. Rruga qe te con ne prone eshte ne gjendje te mire. Rruga eshte e shtruar dhe e sistemuar.Vendndodhja ne zone te qete, e preferueshme ne qytetin e  Korces per banim, zone e re, me hapesira gjelberimi dhe siperfaqja e shfrytezuar maksimalisht per nje apartament 1+1 perbejne avantazh.

Harta

Rr. Theodhor Kavlioti, Blloku i Ri i Sportit, Korcë (480m ne veri-lindje nga Stadiumi i qytetit Korce)

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu