Arë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Veçori

5812m²
Sipërfaqja

5812m²
Sipërfaqje Trualli

8561
Zona Kadastrale

11,500,000
Leke

Certifikatë pronësie

Per Shitje

Përshkrimi

Ajo ndodhet rreth 1.4km ne anen lindore te kryqezimit te superstrades Korce – Bilisht me rrugen nacionale Korce – Pogradec. Ne kte zone pas ndertimit te superstrades Korce-Bilisht po shfaqet interes per zhvillim per qellime biznesi dhe industriale; ato kane pozicionim te mire ne zone, me komunikim shume te mire me rruge, balle te hapur nga ana e superstrades Korce – Bilisht.Pronat jane 2 parcela 2284m2 dhe 3528m2 e llojit Toke Are.

 

29/14   / Sip.2284 m2 / Cmimi: 4,500,000 All

29/15  /  Sip.3528 m2 / Cmimi: 7,000,000 All

Harta

Rr. Ciflig Dishnice, Korcë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu