Truall dhe Arë


  • 1
  • 2

Veçori

738m²
Sipërfaqja

288m²
Sipërfaqje Trualli

58m²
Sipërfaqje Ndertese

1310
Zona Kadastrale

2,290,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Prona eshte e perbere nga 3 parcela me perberje si me poshte: 

- Parcele me Are 238m2 dhe truall 88m2 /  Cmimi: 740,000 All

- Parcele me Are 260m2 /   Cmimi: 800,000 All

- Parcele me Are dhe truall 240m2 ku 200m2 jane truall / Cmimi: 750,000 All

Pronat shiten te treja se bashku dhe jo te ndara. Cmimet per cdo parcele jane vendosur per transparence.

Prona eshte ne nje pozicion shume te favorshem pasi ka dalje direkte ne rrygen nacionale Pogradec - Korce.

Harta

Bulgarec, Korcë (Pergjate rruges nacionale Pogradec - Korcë)

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu