Arë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Veçori

3300m²
Sipërfaqja

3300m²
Sipërfaqje Trualli

1711
Zona Kadastrale

1,600,000
Leke

Certifikatë pronësie

Per Shitje

Përshkrimi

Prona ndodhet afro 550 m larg Rrugës automobilistike që lidh zonën me Qytetin e Pogradecit dhe me zonat përreth.Prona është e rrethuar me toka bujqësore, të cilat jane pergjithesisht të punuara, duke garantuar keshtu se cilësia e zonës për qëllimin e planifikuar të pronës si Tokë Arë është e mirë dhe e favorshme. Akses i mundshem.

Harta

Gështenjas, Pogradec

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu