Bodrum


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Veçori

115m²
Sipërfaqja

115m²
Sipërfaqje Ndertese

3126
Zona Kadastrale

2,550,000
Leke

Vërtetim Hipotekor

Per Shitje

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 3,400,000 All në 2,550,000 All

Bodrumi 431 eshte pjese e nje kompleksi banimi prej 4 ndërtesash shumekateshe, ka siperfaqe 115 m2 dhe ndodhet  ne kullen 1.Ndertesat jane te organizuara me bodrume dhe garazhe ne katin nentoke, ne katin perdhe ka njesi sherbimi dhe katet e tjera jane apartamente banimi.  Kompleksi i pallateve ndodhet ne nje distance rreth 220m nga vija bregdetare. Zona përreth përbën nje zone rezidenciale/plazhi, me infrastrukture te mire rrugore; me rruge dhe sheshe te brendshme te sistemuara.Zona pershkohet nga rruga hyrese per ne qytetin e Shengjinit. Te gjitha rruget me te cilat lidhet prona jane te sistemuara dhe te shtruara me asfalt, territori perresh ndertesave eshte i shtruar me pllaka dekorative, eshte i rrethuar me mur te ulet betoni kombinuar me kangjella metalike, si dhe ka gjelberim e peme. 

Harta

Shëngjin, Lezhë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu