Bodrum


  • 1
  • 2

Veçori

96.5m²
Sipërfaqja

96.5m²
Sipërfaqje Ndertese

8160
Zona Kadastrale

650,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Ndertesa ne te cilen ben pjese bodrumi ndodhen ne rrugen " Petro Nini Luarasi ", ne qytetin e Tiranes prane Tregut Elektrik dhe shkolles Mihal Grameno. Bodrumi B4 ka siperfaqe 96.5 m2 dhe ndodhet ne katin e dyte nentoke te nderteses. Hyrja ne te realizohet me ane te nje dere metalike. Zona ku ndodhet ndertesa eshte zone urbane me orientim banimi dhe sherbimi e cila karakterizohet nga nje nderthurje e objekteve ekzistues te tipit pallate 4-5 kat me objekte te reja shumekate si dhe objekte te ulta 2-3 kat te tipit vila individuale.Kufizimet e nderteses, ne te cilen ben pjese prona jane:ne Veri - me ndertese 1 kat, ne Jug - me rruge te brendshme kalimi midis ndertesave, ne Lindje - me rrugen " Todi Shkurti ", ne Perendim - me shesh ne funksion te nderteses.Kalimi per ne katin e dyte nentoke te nderteses realizohet me ane te pandusit b/a nga kati i pare nentoke.Hyrja ne bodrume dhe garazhe realizohet nga hapesirat e perbashketa te kalimit. Gjithashtu kalimi ne katin e dyte nentoke realizohet edhe me ane te dy ashensoreve te nderteses.Hyrja dhe dalja ne ndertese realizohet me ane te rruges " Todi Shkurti ", e pozicionuar ne anen lindore te nderteses.

 

 

 

Harta

Rr. Petro Nini Luarasi, prane tregut elektrik, Tiranë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu