Bodrum


  • 1
  • 2

Veçori

44m²
Sipërfaqja

44m²
Sipërfaqje Ndertese

8160
Zona Kadastrale

350,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Ndertesa ne te cilen ben pjese bodrumi ndodhen ne rrugen " Petro Nini Luarasi ", ne qytetin e Tiranes prane Tregut elektrik dhe shkolles Mihal Grameno. Bodrumi B5 ka siperfaqe 44 m2 dhe hyrja ne te realizohet me ane te nje dere metalike. Zona ku ndodhet ndertesa eshte zone urbane me orientim banimi dhe sherbimi e cila karakterizohet nga nje nderthurje e objekteve ekzistues te tipit pallate 4-5 kat me objekte te reja shumekate si dhe objekte te ulta 2-3 kat te tipit vila individuale.Kufizimet e nderteses, ne te cilen ben pjese prona jane:ne Veri - me ndertese 1 kat, ne Jug - me rruge te brendshme kalimi midis ndertesave, ne Lindje - me rrugen " Todi Shkurti ", ne Perendim - me shesh ne funksion te nderteses.Bodrumi B5 ndodhet ne katin e dyte nentoke te nderteses.Kalimi per ne katin e dyte nentoke te nderteses realizohet me ane te pandusit b/a nga kati i pare nentoke.Hyrja ne bodrume dhe garazhe realizohet nga hapesirat e perbashketa te kalimit. Gjithashtu kalimi ne katin e dyte nentoke realizohet edhe me ane te dy ashensoreve te nderteses.Hyrja dhe dalja ne ndertese realizohet me ane te rruges " Todi Shkurti ", e pozicionuar ne anen lindore te nderteses.

Harta

Rr. Petro Nini Luarasi, prane tregut elektrik, Tiranë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu