Garazhd


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Veçori

22.3 m2m²
Sipërfaqja

22.3 m2m²
Sipërfaqje Ndertese

8310
Zona Kadastrale

1,144,000
Leke

Certifikatë pronësie

Rezervuar

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 1,430,000 All në 1,144,000 All.

 

Garazhdi  ndodhet në Laprakë, në katin perdhe te nje godine banimi dhe sherbimi dhe ka siperfaqe 22.30 m2.Ne katin perdhe te pallatit janë vendosur ambjente tregtare dhe/ose shërbimi ndersa katet e tjera janë me apartamente banimi. Rrugët kryesore te zones paraqiten ne kushte te mira. 

Harta

Laprakë,Tiranë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu