Njësi


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Veçori

176m²
Sipërfaqja

176m²
Sipërfaqje Ndertese

8513
Zona Kadastrale

7,200,000
Leke

Certifikatë pronësie

Per Shitje

Përshkrimi

Prona, referuar dokumentacionit pronësor , është një garazh/njësi shërbimi,me sipërfaqe176 m2.Zona përreth është zonë atraktive me përdorim miks. Ajo ndodhet në katin nëntokësor, nën nivelin e gjysëm kuotës të ndërtimit të një pallati të ri 8-katësh+1kat nëntokë, i ndërtuar pas vitit 2004.Kati nëntokë është me garazhe, kati përdhe i pallatit është me ambjente tregtare dhe shërbimi ndërsa katet e tjera lart përdoren për banim.Garazhi ka qenë përdorur si bar-kafe më përpara.Hyrja në garazh realizohet nëpërmjet disa shkallëve zbritëse dhe një strehe me konstruksion druri drejtkëndore,me tjegull kanadeze. Shkallët zbritëse jane të shtruara me mermer dhe hyrja në pronë, realizohet nëpërmjet një qepeni metalik me ngjyrë jëshile.

 

Cmimi per kete prone shkon nga 9,200,000 Leke ne 7,200,000 Leke

Harta

Lgj. Hysen Myshketa, Durrës (rreth 500 m në veriperëndim të Pallatit të Sportit)

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu