Kullotë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Veçori

3500m²
Sipërfaqja

3500m²
Sipërfaqje Trualli

8541
Zona Kadastrale

3,960,000
Leke

Vërtetim Hipotekor

Okazion

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 5,075,000 All në  3,960,000 All 

Prona ndodhet në një zonë rurale me përdorim miks: me shtëpi të reja një dhe dy katëshe, me bare dhe restorante, si dhe me mjaft toka të lira buqjësore & kullota, pjesërisht të mbjella me
kultura bujqësore.Aksesi në pronë realizohet direkt nga rruga hyrëse e brendshme e zonës. Prona është e pajisur me të gjithë infrastrukturën e nevojshme për llojin e saj keshtu qe ka mundësi të furnizohet me energjie elektrike dhe ujë nga rrjeti kryesor i zonës.Pranë pronës ka ndërtime të reja dhe bizeset e ndodhura prane pronës mund te kene nevojë për te zgjeruar hapesirat për ushtrimin e bisnesit të tyre.

Harta

Virua Gjirokastër,

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu