Truall dhe Ndërtesë 


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Veçori

6
Dhoma

2
Banjo

327.56m²
Sipërfaqja

139m²
Sipërfaqje Trualli

188.56m²
Sipërfaqje Ndertese

8631
Zona Kadastrale

4,500,000
Leke

Vërtetim Hipotekor

Okazion

Përshkrimi

Prona është një ndërtesë 2 kateshe me bodrum & truall, me sipërfaqe trualli 139 m2 dhe ndërtesë me sip. 188.56 m2, e ndodhur në Lagjen “Spitalit”, në Lezhë.Kati bodrum dhe kati përdhe ndodhen nën nivelin e rrugës. Sheshi përreth i ndërtesës është i shtruar me beton dhe i gjelbëruar.Bodrumi përbëhet nga dy dhoma. Kati përdhe përbëhet nga ambjenti i ndenjes dhe kuzhina, dy dhoma gjumi, një banjo, një korridor dhe ballkon. Kati parë  përbëhet nga ambjenti i hapur, tualet dhe ballkon. Në të aksesohet direkt nga oborri para.Zona përreth pronës është një zonë periferike kryesisht me përdorim rezidencial me pallate ekzistuese, por dhe me ndërtesa të reja dy dhe 3-katëshe me përdorim shërbim & banimi.Prona ka komunikim të mirë me rrugë,  nëpërmjet rrugës hyrëse të zonës  prona lidhet në juglindje me bulevardin “Gjergj “Fishta”.

Harta

Lagjia e spitalit, Lezhë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu