Truall dhe Ndërtesë


 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14

Veçori

4
Dhoma

1
Banjo

200m²
Sipërfaqja

200m²
Sipërfaqje Trualli

130m²
Sipërfaqje Ndertese

1493
Zona Kadastrale

1,200,000
Leke

Certifikatë pronësie

Per Shitje

Përshkrimi

Prona perbehet nga  Truall + Ndertese banimi 1 kat dhe ndodhet ne fshatin Dober, te rrethit Malesi e Madhe.Prona pozicionohet ne anen perendimore te rruges nacionale Shkoder - Koplik , ne nje largesi prej rreth 1.3 km nga rrethrrotullimi i Hani te Hotit.Trualli dhe ndertesa e banimit ndodhet ne nje zone rurale me reliev fushor. Zona perreth prones perfaqeson qendren e fshatit Dober. Zona perreth prones karakterizohet nga shtepi banimi kryesisht 1-2 kateshe.Prona ka siperfaqe totale truall 200.0 m2 dhe siperfaqe ndertimi 130.0 m2.Ambienti i brendshem i nderteses perbehet nga veranda e jashtme dhe ambientet e brendshme si dhoma e ndenjes, sallon ndenje+kuzhina, dy dhoma gjumi dhe tualeti me siperfaqe totale 130.0 m².  Ndertesa 1 kateshe eshte ndertuar para viteve 90',e rikonstruktuar dhjete vitet e fundit me punime cilesore. Rruga kryesore e fshatit Dober, nga e cila realizohet dhe  aksesi ne prone eshte e asfaltuar dhe e sistemuar 

Cmimi shkon ne 1,200,000 Leke

Harta

Dober, Malësi e Madhe

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu