Apartament


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Veçori

61.73m²
Sipërfaqja

61.73m²
Sipërfaqje Ndertese

8350
Zona Kadastrale

8,500,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Apartamenti nr. 6/445+2-1, ndodhet në katin e parë teknik të ndërtesës 12 kat dhe pozicionohet në anën perëndimore dhe veriore të ndërtesës.Aksesi në apartament realizohet nëpërmjet kafazit të shkallëve dhe ambjenteve të përbashkëta të  ndërtesës.Apartamenti aktualisht është përshatur si njësi.Njësia përbëhet nga një ambjent kryesor shërbimi dhe një ambjent tualeti.Fasada kryesore e njësisë (fasada perendimore) është e realizuar me vetrate xhami masive të mbështetur në profile duralumini.Njësia përbehet nga një ambjent kryesor shërbimi dhe një ambjent tualeti.

Harta

Blv." Zogu I-rë " ,Tiranë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu