Apartament


 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11

Veçori

114.1m²
Sipërfaqja

114.1m²
Sipërfaqje Ndertese

8350
Zona Kadastrale

16,000,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Apartamenti nr. 6/445+2-2  ndodhet në katin e parë teknik të ndërteses 12 kat dhe pozicionohet në anën lindore dhe veriore të ndërtesës.Apartamenti është i përshtatur në njësi shërbimi (ambjente zyre).Fasada kryesore e njesise (fasada lindore) është e realizuar me vetrate xhami masive të mbështetur në profile duralumini.Aksesi në apartament realizohet nëpërmjet kafazit të shkallëve dhe ambienteve të përbashkëta të ndërtesës.

Harta

Blv." Zogu i I-rë" ,Tiranë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu