Njësi


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Veçori

68.38m²
Sipërfaqje Ndertese

3126
Zona Kadastrale

5,100,000
Leke

Vërtetim Hipotekor

Okazion

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë njësi ka ndryshuar nga  5,300,000 All në 5,100,000 All

Zona perreth prones është një zonë ne afersi te plazhit, me perdorim si rezidencial ashtu dhe turistik, ku ndertesat perreth jane te organizuara me apartamente banimi, si dhe me ambjente sherbimi, e tregtimi ne katet e para te tyre.Buze plazhit mbizotërojnë lokalet e tipit bar-kafe, apo restorantet, si dhe hotelet.

Harta

Shëngjin,Lezhë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu