Njësi


  • 1
  • 2
  • 3

Veçori

61.66m²
Sipërfaqje Ndertese

3126
Zona Kadastrale

3,910,000
Leke

Vërtetim Hipotekor

Rezervuar

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë njësi (nr. 433) ka ndryshuar nga  5,000,000 All në  3,910,000 All

Zona përreth përbën nje zone rezidenciale/plazhi, me infrastrukture te mire rrugore; me rruge dhe sheshe te brendshme te sistemuara.Blloku i pallateve ku ben pjese prona eshte me dendesi urbane relativisht te larte.Zona pershkohet nga rruga hyrese per ne qytetin e Shengjinit.

Harta

Shëngjin,Lezhë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu