Njësi


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Veçori

74.24m²
Sipërfaqje Ndertese

3126
Zona Kadastrale

5,600,000
Leke

Vërtetim Hipotekor

Shitur

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë njësi ndryshon nga  5,700,000 All në  5,600,000 All

Zona përreth përbën nje zone rezidenciale/plazhi, me infrastrukture te mire rrugore; me rruge dhe sheshe te brendshme te sistemuara.Blloku i pallateve ku ben pjese prona eshte me dendesi urbane relativisht te larte.Zona pershkohet nga rruga hyrese per ne qytetin e Shengjinit.Te gjitha rruget me te cilat lidhet prona jane te sistemuara dhe te shtruara me asfalt.Bulevardi paraqitet ne gjendje shume te mire funksionale; territori perresh ndertesave eshte i shtruar me pllaka dekorative, eshte i rrethuar me mur te ulet betoni kombinuar me kangjella metalike, si dhe ka gjelberim e peme.

Vertetim 416

Harta

Shëngjin,Lezhë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu