Njësi


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Veçori

42m²
Sipërfaqja

42m²
Sipërfaqje Ndertese

8512
Zona Kadastrale

1,445,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga  1,750,000All në   1,445,000All 

Aksesi me makinë në pronë realizohet direkt nga rrruga kryesore “Aleksandër Goga”, nëpërmjet rrugës hyrëse të zonës “Ibrahim Buzhiqi” dhe më tej nëpërmjet rrugëve të brendshme të bllokut të banimit.Rrugët kryesore jane në gjëndje dhe kushte të mira mirëmbajtjeje, te kompletuar me ndricim rrugor.Prona është e pajisur me të gjithë infrastrukturën e nevojshme. Kështu prona ka burim energjie elektrike të lidhurme rrjetin kryesor të shpërndarjes dhe instalimet elektrike dhe hidraulike jane të reja.Prona përbën një njësi tregtare/shërbimi, e cila ndodhet në katin përdhe të një godine banimi 7-katëshe.Nga brenda prona përbëhet nga dy ambjente dhe një tualet. Prona ka rifinitura të brendshme relativisht të reja:- Dyshemeja eshte e shtruar me pllaka gresi të thjeshta dhe e veshur me plintuese, përgjatë gjatësisë perimetrale të mureve të ambienteve të brendshme- Muret anësore dhe tavanet jane të suvatuar dhe të lyer ne gjendje mesatare- Dritaret jane duralumini me ngjyrë gri të errët me kangjella hekuri siguruese.- Dera hyrëse në pronë ishte e blinduar e sigurtë, me ngjyrë kafe, në gjëndje mesatare mirëmbajtjeje, e orientuar nga veriu dhe veranda e vogël,në hyrje të saj.- Tualeti eshte i shtruar dhe i veshur me pllaka gresi, eshte i pajisur me paisjet hidrosanitare në gjëndje mesatare mirëmbajtjeje si wc, lavaman.

Harta

Rr. Aleksander Goga, Durrës

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu