Njësi


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Veçori

1
Dhoma

1
Banjo

58.064m²
Sipërfaqja

58.064m²
Sipërfaqje Ndertese

2291
Zona Kadastrale

2,600,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Prona 305/162+3-N2 eshte pjese e nje kompleksi qe ndodhet ne jugperendim te fshatit Kryemedhenj, ne zonen e quajtur “Plazhi i Golemit”. Ai eshte i vendosur rreth 4.4 km ne juglindje te kryqezimit te rrugeve Durres – Tirane dhe superstrades Durres – Kavaje (kryqezimi tek Plepat).Ndertesa ku ndodhet prona eshte eshte e  pozicionuar rreth  250 m larg nga bregu i detit.Njesia 305/162+3-N2 Ndodhet në ndertesen ne veri te kompleksit, katin perdhe; me orientim nga jugu. Hyrja realizohet nepermjet sheshit funksional te nderteses. Sipërfaqja e regjistruar e njesise eshte 58.06 m2.Zona përreth është një zonë me karakter turistik, e cila eshte zhvilluar me ritme te shpejta kryesisht vitet e fundit. Ndërtesat ne zone jane te grupuara në formë kompleksesh 4-5 dhe 6 kateshe. Në katet e para të tyre ka ambjente shërbimi. Keto ndertesa nderthuren me vilat 2-3 kateshe.Ndersa buze plazhit jane te vendosura kryesisht godinat e hoteleve, katet e para të të cilave janë organizuar me bare e restorante.Ndërtesa ku ndodhet prona, eshte pjese e nje komlpeksi rezidencial, te quajtur “Freskia”, te perbere nga ndertesa 5 kateshe, me arkitekture te njejte.

Cmimi per kete prone shkon nga 3,000,000 Leke ne 2,600,000 Leke

Harta

Kompleksi Freskia, Kryemedhenj, Kavajë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu