Njësi


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Veçori

2
Dhoma

2
Banjo

96.92m²
Sipërfaqja

96.92m²
Sipërfaqje Ndertese

2460
Zona Kadastrale

5,100,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshaur nga 6,300,000All në 5,100,000All 

Prona ndodhet ne në katin perdhe të një godine 7-katëshe+2 kate bodrum, ne Linze pranë Bar Restorant Freskut. Pallati është ndërtim i ri me arkitekturë bashkohore.Prona përbën një njësi tregtare /shërbimi që aktualisht është ndarë në dy pjesë, ku njëra pjesë eshte dhene me qera  ndërsa pjesa tjetër është bosh dhe nuk përdoret.Dy ambientet e vecantë, me hyrje të vecanta përbëhen nga dy ambjente të vetëm të hapur , të pajisur me një tualet seicili. Zona ku ndodhet prona është kryesisht një zonë e re rezidenciale, e zhvilluar vrullshëm vitet e fundit me shtëpi dhe vila nga një në 3-katëshe, pallate 6 dhe 8 katëshe.Gjithashtu përreth pronës ka dhe lokale e dyqane në katet përdhe të pallateve dhe përgjatë rrugës së Dajtit.Prona ka komunikim të mirë me rrugë. Ajo lidhet me rrugën nacionale Tiranë-Dajt nëpërmjet rrugës kryesore të zonës.

Harta

Linze, Tiranë (prane restorant Freskut)

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu