Njësi


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Veçori

360.3m²
Sipërfaqja

360.3m²
Sipërfaqje Ndertese

8572
Zona Kadastrale

20,000,000
Leke

Vërtetim Hipotekor

Okazion

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga   22,142,200All në  20,000,000All 

Prona eshte njesi tregetare dhe gjendet ne nje pallat te ri buze shetitores hyrese te qytetit te Lushnjes. Vendodhja e saj eshte mjaft e favorshme pasi zona perqark ka marre shume zhvillim vitet e fundit duke u bere keshtu nje zone mjaft e preferuar e qytetit duke i dhene perparesi qellimit te prones si njesi tregtare.

Harta

Lgj. Loni Dhamo, përgjatë shëtitores hyrëse, Lushnje

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu