Njësi


  • 1
  • 2
  • 3

Veçori

59m²
Sipërfaqje Ndertese

3126
Zona Kadastrale

3,740,000
Leke

Vërtetim Hipotekor

Okazion

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë njësi ka ndryshuar nga  4,800,000 All në  3,740,000 All 

Blloku i pallateve ku ben pjese prona eshte me dendesi urbane relativisht te larte.Zona pershkohet nga rruga hyrese per ne qytetin e Shengjinit.Te gjitha rruget me te cilat lidhet prona jane te sistemuara dhe te shtruara me asfalt.Bulevardi paraqitet ne gjendje shume te mire funksionale; territori perresh ndertesave eshte i shtruar me pllaka dekorative, eshte i rrethuar me mur te ulet betoni kombinuar me kangjella metalike, si dhe ka gjelberim e peme.

Harta

Shëngjin,Lezhë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu