Pemëtore


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Veçori

6600m²
Sipërfaqja

6600m²
Sipërfaqje Trualli

0m²
Sipërfaqje Ndertese

3427
Zona Kadastrale

6,600,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

 

Prona Pemetore ndodhet në Shtodher, të qytetit të Kavajës, në afërsi të Autostradës “Kavajë - Lushnjë”.Prona lokalizohet rreth 2.8 Km në anën juglindore të fshatit Shtodher, rreth 2.9km në anën juglindore të Shkollës 9-Vjecare të Fshatit Shtodher.Prona në të gjitha anët e saj kufizohet me prona të tjera kufitare me përdorim si toka arë, truall, apo kapanone industriale.Infrastrukura e zonës ku ndodhet prona është e mirë, rrugët kryesore janë të shtruara dhe të asfaltuara.

        

 

Harta

Shtodher, Kavajë (prane autostrades Kavaje - Lushnje)

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu