Arë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Veçori

6220m²
Sipërfaqja

6220m²
Sipërfaqje Trualli

1492
Zona Kadastrale

1,980,000
Leke

Certifikatë pronësie

Per Shitje

Përshkrimi

Prona ndodhet ne veriperendim të qytetit te Divjakes, ne nje distance rreth 2.8 km ne vije ajrore nga qendra.Ajo eshte e pozicionuar rreth 2.3km ne ane veriperendimore te rruges kryesore Divjake-Lushnje, me shtrirje ne zonen midis Pishave te Divjakes, rreth 500m ne anen lindore dhe ne brendesi te parcelave te tokave are.

Cmimi shkon nga 2,400,000 Leke ne 1,980,000 Leke

Harta

Divjakë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu