Arë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Veçori

5576m²
Sipërfaqja

5576m²
Sipërfaqje Ndertese

2995
Zona Kadastrale

1,500,000
Leke

Vërtetim Hipotekor

Shitur

Përshkrimi

Prona e tipit toke are ka siperfaqe 5576 m2 dhe ndodhet në zonen e fshatit Pllanë, te rrethit Lezhe, rreth 2km, ne vije ajrore nga qyteti i Milotit.Ajo është e pozicionuar 1.5 km nga rruga nacionale Tirane-Shkoder dhe 0.8 km nga rruga nacionale Milot-Lezhë.Ara paraqitet ne gjendje natyrale me bar, pa investime sistemimi mbi te.Zona përreth pronës është nje zonë fshati ku kombinohen parcelat e tokes are me  banesa 1 e 2 kateshe.Rreth 170m ne vije ajrore, ne anen jugore kalon lumi Mat.

Cmimi per kete prone shkon nga 1,600,000 Leke ne 1,500,000 Leke

Harta

Fshati Pllane, Lezhë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu