Arë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Veçori

1300m²
Sipërfaqja

1112
Zona Kadastrale

850,000
Leke

Certifikatë pronësie

Per Shitje

Përshkrimi

Prona është Tokë Arë me siperfaqe 1300M2 dhe ndodhet në Bardhas, të qytetit të Peqinit. Prona ndodhet në afërsi të Autostradës “Rrogozhinë - Elbasan”.Prona ndodhet rreth 1.5 km në anën jugperëndimore të qendrës së qytetit të Peqinit.  Infrastrukura e zonës ku ndodhet prona objekt vlerësimi është e mirë, rrugët kryesore dhe dytësore të pronës janë të shtruara dhe të asfaltuara. Prona ka afërsi me Autostradën “Rrogozhinë – Elbasan” dhe ndodhet buzë rrugës së fshatit Bardhas në të cilën ka akses të drejtpërdrejtë. Autostada “Rrogozhinë - Elbasan” është e shtruar dhe e asfaltuar, me 2 sense kalimi. Zona ku ndodhet prona është një zonë rurale me karakter kryesisht bujqësor, rezidencial dhe industrial.Në zonë ka kryesisht toka bujqësore të punuara ose të lëna në gjëndje të lirë si dhe përreth gjenden objekte rezidenciale me intensitet të ulët katesh. Buzë rrugës në afërsi të pronës vihen re objekte të ndryshme industriale, kryesisht Magazina, kapanone apo Pika Karburanti. Prona ka një formë të rregullt gjeometrike, drejtëkëndore ku brinja më e vogël ka gjatësi rreth 30 m.

Cmimi shkon nga 1,000,000 Leke ne 850,000 Leke

Harta

Bardhas, Peqin (1.5 km në anën jugperëndimore të qendrës së qytetit të Peqinit)

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu