Arë


 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12

Veçori

7070m²
Sipërfaqja

7070m²
Sipërfaqje Trualli

0m²
Sipërfaqje Ndertese

2367
Zona Kadastrale

8,600,000
Leke

Certifikatë pronësie

Pezulluar

Përshkrimi

Prona Toke Are ndodhet ne fshatin Lagjia e Re, Tirane.Toka ka siperfaqe 7070 m2 dhe eshte distancuar rreth 1.6 km nga Komuna Ndroq.Zona ne te cilen ndodhet prona eshte nje zone rurale me orientim te nderthurur banimi, sherbimi dhe bujqesor.Objektet me orientim banimi jane te llojit vila 2 - 4 kat dhe shtepi banimi te rikonstruktuara apo ndertuar ne vitet e fundit.Prona Toke Are ndodhet ne nje zone me reliev fushor, e pozicionuar me akses te drejteperdrejte me rrugen nacionale Tirane – Durres.Toka ka nje konfiguracion te rregullt gjeometrik ne trajte trapezi.Toka eshte pjeserisht e rrethuar dhe pjeserisht jo. Siperfaqja e rrethuar e tokes eshte rreth 2300.0 m² dhe ishte e mbjelle me peme frutore dhe produkte te ndryshme bujqesore. Rrethimi ishte e i realizuar me rrjete teli te mbeshtetur ne koloncina b/a.Siperfaqja e mbetur e tokes prej rreth 4770.0 m², ishte e parrethuar dhe ishte e mbuluar nga gjelberim barishtor.

Cmimi shkon nga 9,600,000 Leke ne 8,600,000 Leke

 

Harta

Lagj e Re, Tiranë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu