Arë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Veçori

12600m²
Sipërfaqja

12600m²
Sipërfaqje Trualli

0m²
Sipërfaqje Ndertese

2099
Zona Kadastrale

7,847,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Prona Toke Are ndodhet ne Karpen, te qytetit te Kavajes, rreth 4 km ne perendim te autostrades "Durres-Rrogozhine".Zona perreth prones eshte nje zone rurale me karakter banimi, bujqesor e turistik dhe karakterizohet nga siperfaqe te lira tokash punuara ose te pa shfrytezuara, te cilat shtrihen ne nje reliev fushor.Objektet e banimit te cilat jane pergjithesisht vila banimi 1-2 kat, jane te perqendruara prane qendrave te banuara te fshatrave.

 

 

 

Harta

Karpen , Kavajë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu