Toke Are ne Kashar


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Veçori

3850m²
Sipërfaqja

3850m²
Sipërfaqje Trualli

2105
Zona Kadastrale

4,500,000
Leke

Certifikatë pronësie

Okazion

Përshkrimi

Toka ndodhet ne nje nga kodrat me te bukura te Kasharit. Shume prane autostrades Tirane Durres dhe ne nje vend plot gjelberim dhe te banuar.

Cmimi 4,500,000 Leke

Harta

Kashar Tirane

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu