Arë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Veçori

1600m²
Sipërfaqja

1600m²
Sipërfaqje Trualli

0m²
Sipërfaqje Ndertese

2119
Zona Kadastrale

4,200,000
Leke

Certifikatë pronësie

Okazion

Përshkrimi

 

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 8,000,000 All në 4,200,000 All

Prona ndodhet ne zonen e fshatit Katund i Ri, në një distancë rreth 750m në  jugperendim te mbikalimit të Kasharit.Parcela paraqitet në gjendje toke natyrale, eshte e hapur ne te gjitha anet. Prona ka parametra shume te mire per t'u  zhvilluar me ndertim, ne perputhje me karakterin e zones perreth. Zona paraqitet me infrastrukture shume te mire rrugore. Rruget e brendshme që mundesojnë lidhjen me autostradën paraqiten ne kushte dhe gjëndje të mire, të sistemuara dhe te shtrura pjeserisht me asfalt e pjeserisht me beton. 

 

Harta

Katund i ri, Kashar, Tiranë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu