Arë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Veçori

2000m²
Sipërfaqja

2000m²
Sipërfaqje Trualli

0m²
Sipërfaqje Ndertese

3101
Zona Kadastrale

2,550,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 4,000,000All në 2,550,000All

Prona eshte tokë are dhe ndodhet në Qerret, të qytetit të Kavajës.Prona pozicionohet rreth 240 m në anën lindore të Fshatit Turistik Sungate dhe rreth 500 larg Detit Adriatik.Infrastrukura e zonës është e mirë, rrugët kryesore të pronës janë të shtruara dhe të asfaltuara. Zona ku ndodhet prona është një zonë kryesisht rurale me karakter kryesisht bujqësor dhe rezidencial.Në vitet e fundit zona ka marr zhvillim dhe në afërsi të bregdetit janë ndërtuar disa komplekse rezidenciale të përdorura kryesisht gjatë sezonit veror për qëllime pushimi.

Harta

Qerret, Kavajë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu