Arë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Veçori

3580m²
Sipërfaqja

3580m²
Sipërfaqje Trualli

3255
Zona Kadastrale

7,740,000
Leke

Vërtetim Hipotekor

Per Shitje

Përshkrimi

Prona eshte e llojit Are me siperfaqe 3580 M2 dhe gjendet ne Sallmone te Durresit vetem 200m larg autostrades Tirane-Durres. I gjithe territori i prones eshte i rrafshet, i parrethuar, i hapur nga te gjitha anet dhe pa konture te qarta fizike ne terren.Aktualisht parcela nuk eshte ne shfrytezim.Zona pershkohet nga nje rruge e brendshme, e cila eshte nje rruge e formuar vitet e fundit, si rezultat i zhvillimeve qe ka marre zona.Eshte rruge qe degezohet direkt nga autostrada Tirane-Durres dhe paraqitet me gjeresi optimale, me dy sense levizjeje, e paasfaltuar, e shtruar vetem me stabilizant.Zona e ngushte përreth pronës eshte nje zone me perdorime biznesi, me objekte te ketij karakteri te shperndara ne te dy krahet e rruges se brendshme, deri ne takim me autostraden.Ne zone ka shperndarje te gjere edhe te parcelave are te lira, por vihet re tendenca per zhvillim e atyre qe ndodhen buze rruges se brendshme dhe ne afersite me autostraden

Cmimi  7,740,000 Leke

Harta

Sallmane, (200 m larg rrugës automobilistike “Tiranë-Durrës”),Durrës

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu