Arë


  • 1
  • 2
  • 3

Veçori

600m²
Sipërfaqja

600m²
Sipërfaqje Trualli

3266
Zona Kadastrale

6,100,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Prona është e llojit "Arë" dhe ndodhet në Sauk, Tiranë rreth 600 m në perëndim të Akademisë së Policisë.

Forma dhe vendndodhja janë dy pikat e forta të kësaj prone dhe e bëne këtë pronë të favorshme për investim.

Harta

Sauk,Tiranë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu