Arë


  • 1
  • 2

Veçori

4303m²
Sipërfaqja

4303m²
Sipërfaqje Trualli

8515
Zona Kadastrale

43,000,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Prona me titullin Toke Are eshte me siperfaqe 4303 m2. Ajo ndodhet pergjate Autostrades Tirane-Durres, prane Kolegjit Turgut Ozal dhe ka akses te mundshem. Prona eshte e lire dhe pa ndertime siper.

Harta

Shkozet, Durrës (Pranë shkollës Turgut Ozal)

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu