Arë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Veçori

5317m²
Sipërfaqja

5317m²
Sipërfaqje Trualli

3421
Zona Kadastrale

5,500,000
Leke

Certifikatë pronësie

Okazion

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga  8,300,000 All në 5,500,000 All

Prona është më titull pronësie Arë dhe ndodhet në fshatin Shtepez, të qytetit të Gjirokastrës. Prona lokalizohet rreth 13 km në anën veriore të qendrës së qytetit të Gjirokastrës, rreth 13.2 km në anën jugore të qendrës së qytetit të Tepelenës, rreth 4.6 km në anën veriore të kryqëzimit të rrugës nacionale Tepelenë – Gjirokastër me rrugën e fshatit Picar, buzë rrugës kryesore Tepelenë – Gjirokastër (në krahun lindor), në anën lindore të kryqëzimit të rrugës së fshatit Shtepez me rrugën nacionale.

Harta

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu