Truall,Ndërtesë dhe Depo Karburanti


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Veçori

8020m²
Sipërfaqja

8020m²
Sipërfaqje Trualli

5600m²
Sipërfaqje Ndertese

3866
Zona Kadastrale

31,700,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Prona eshte nje parcele toke e regjistruar si e llojit Truall, me siperfaqe 8020 M2, mbi te cilen ndodhen depo karburanti e godine 1 kat me siperfaqe ndertimore 5600 M2.Prona ka funksionuar dikur si terminal depozitash karburanti, e realizuar para viteve 90’.

Harta

Yzberisht,Tiranë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu