Truall dhe Ndërtesë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Veçori

18.5m²
Sipërfaqje Trualli

18.5m²
Sipërfaqje Ndertese

8564
Zona Kadastrale

1,600,000
Leke

Certifikatë pronësie

Per Shitje

Përshkrimi

Pasuria Truall dhe Ndërtesë ndodhet në zonën kadastrale ZK 8564.Me sipërfaqe trualli 18.5 m2 dhe sipërfaqe ndërtese 18.5 m2.

Harta

Korcë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu