Truall dhe Ndërtesë


 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14

Veçori

1
Banjo

888.6m²
Sipërfaqja

166m²
Sipërfaqje Trualli

722.6m²
Sipërfaqje Ndertese

2908
Zona Kadastrale

Certifikatë pronësie

Rezervuar

Përshkrimi

Pasuria është e llojit "Truall dhe Ndërtesë",me sipërfaqe trualli 166 m2 dhe sipërfaqe ndërtese 166 m2.Ndërtesa është me 4 kate,sipërfaqe e katit përdhe 166 m2,sipërfaqe e katit të parë 198.7 m2,sipërfaqe e katit të dytë198.7 m2 dhe sipërfaqe e katit të tretë 159.2 m2.Prona ndodhet në rrugën "Cesme" të qytetit të Peqinit,rreth 150 m në anën perëndimore të Bashkisë të qytetit,rreth 400 mnë anën veriperindmore të Stadiumit ,rreth 80 m në veriperëndim të Kalasë së Peqinit, rreth 100 m në jugperëndim të Xhamisë dhe rreth 150 m në anën jugperëndimore të Qendrës Kulturore “Ferdinand Deda”.  
 

Harta

Rr.Cesme,Peqin

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu