Truall dhe Ndërtesë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Veçori

3
Dhoma

1
Banjo

360m²
Sipërfaqja

250m²
Sipërfaqje Trualli

110m²
Sipërfaqje Ndertese

2704
Zona Kadastrale

4,060,000
Leke

Certifikatë pronësie

Pezulluar

Përshkrimi

Prona ka sipërfaqe totale prej 250 m2, nga të cilat sipërfaqja e  truallit është 250 m² dhe sipërfaqja e ndërtesës është 110 m2. Ndërtesa është godinë banimi. 1 kat + bodrum.Bodrumi ka sipërfaqe 24.5 m2 ndersa kati përdhe  110 m2. Ky kat funksionon si ambjent banimi dhe përbëhet nga 1 Verandë, 1 Korridor, 1 Ambjente Ndenje + Gatimi, 2 Dhoma Gjumi , 1 Tualet dhe 1 Depo.Trualli eshte i sistemuar, i shtruar me beton në pjesën e hyrjes. Pjesa tjetër e truallit është i mirëorganizuar dhe i gjelbëruar, i mbjellë me pemë të ndryshme dekorative dhe frutore. 

Harta

Mjull Bathore, Tiranë rreth 250 m në lindje të Akademisë së Policisë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu