Truall dhe Ndërtesë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Veçori

3
Dhoma

1675m²
Sipërfaqja

1250m²
Sipërfaqje Trualli

425m²
Sipërfaqje Ndertese

1355
Zona Kadastrale

2,700,000
Leke

Vërtetim Hipotekor

Rezervuar

Përshkrimi

Prona ndodhet rreth 800 m në anën veriperëndimore qendrës së banuar të Fshatit Cangonj. Ajo është një ndërtesë 1 kateshe e ndërtuar me konstruksion me skelet betonarme, mure ndarës dhe perimetral prej tulle të lehtësuar dhe soletë ndërkati betonarme. Fasada e ndërtesës është e suvatuar dhe e lyer.Ndërtesa ka funksionuar si Ambjent komercial.Një pjesë e truallit përreth ndërtesës është i shtruar me pllaka betoni me element të thjeshtë dekorativ ndersa pjesa tjeter eshte i mbuluar me gjelberim. Aksesi në pronë, realizohet në anën veriperëndimore të truallit nëpërmjet rrugës nacionale “Korcë-Bilisht”, e cila është e shtruar dhe e asfaltuar.

 

Cmimi nga 3,000,000 Leke shkon ne 2,700,000 Leke

Harta

Fshatin Cangonj, Devoll, buzë rrugës nacionale “Korcë-Bilisht”

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu