Truall + Ndertese


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Veçori

137.5m²
Sipërfaqja

137.5m²
Sipërfaqje Trualli

61.75m²
Sipërfaqje Ndertese

2917
Zona Kadastrale

2,400,000
Leke

Vërtetim Hipotekor

Rezervuar

Përshkrimi

Prona perbehet nga te dhenat si me poshte:

- Truall 137.5m2

- Ndertese 61.75m2

- Nentoka 123.5m2

Ndertesa eshte nje vile dykateshe e organizuar ne katin e pare me njesi tregtare (dyqane) dhe ne katin e dyte ambjente banimi.Vendodhja buze rruge e prones perben nje avantazh.

Harta

Lagjia e Re, Përmet

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu