Apartament


  • 1
  • 2
  • 3

Veçori

2
Dhoma

1
Banjo

56.5m²
Sipërfaqja

56.5m²
Sipërfaqje Ndertese

8604
Zona Kadastrale

1,600,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Prona Apartament nga brenda perbehet nga nje korridor ne hyrje, nje dhome dite + kend gatimi, nje dhome fjetje, nje nyje sanitare, dhe nje ballkon.Muret dhe tavanet jane te suvatuara dhe te lyera. Dera e hyrjes ne prone eshte dere druri e bardhe e vendosur qe ne momentin e ndrtimit te godines, dyert e brendshme jane tamburato druri te bardha. Dritaret dhe vetratat jane profil druri.Prona eshte e pajisur me nje nyje sanitare e cila e shtruar dhe e veshur me pllaka majolike. Nyja sanitare eshte e pajisur pjeserisht me elementet hidrosanitare me te domosdoshem, ka ndricim natyral.

Harta

Rr. 24 Maji, Vlorë (rreth 650m nga Stacioni i Trenit ne perendim te tij)

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu