Truall dhe Ndërtesë


  • 1
  • 2
  • 3

Veçori

160m²
Sipërfaqje Trualli

722.6m²
Sipërfaqje Ndertese

2908
Zona Kadastrale

13,000,000
Leke

Certifikatë pronësie

Okazion

Përshkrimi

Prona është e llojit "Truall dhe Ndërtese" ndodhet në Lagjen "Xhami " të qytetit të Peqinit, pranë qëndrës së tij.Ndërtesa është godinë shërbimi dhe banimi 4 kate.
Prona pozicionohet në krahun jug-perëndimor të Sheshit përpara Xhamisë " Abdurrahman Pasha" ( qëndra e qytetit të Peqinit.) në një largësi prej vetem 140.0 m.
Lokalizohet  në anën jugore të Bulevardit kryesor " Mustafa Gjini", në një distancë prej vetëm 40.0 m nga kryqëzimi i këtij bulevardi me rrugën kryesore që të con në pronë Rr. "Ismail Bej Kadiu".

Harta

Rr. Ismail Bej Kadiu

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu